CIPRIANA POP

Cipriana este un profesionist juridic extrem de calificat, specializat în drept penal, cu o vastă experiență în gestionarea unei game largi de cazuri penale complexe. Expertiza ei acoperă o gamă diversificată de infracțiuni, inclusiv corupție, spălare de bani, evaziune fiscală și alte încălcări guvernate de legi speciale, precum și infracțiuni de drept comun.

În timpul colaborării sale cu distinsul profesor Gheorghiță Mateuț, practica Ciprianei s-a remarcat prin abordarea pragmatică a rezolvării problemelor legale penale ale clienților săi. A demonstrat o abilitate excepțională în elaborarea și punerea în aplicare a unor strategii de apărare extrem de eficiente, făcând-o să se evidențieze ca un apărător redutabil în domeniu.

Cipriana și-a obținut educația juridică la prestigioasa Facultate de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Deține un masterat în „Științe Penale și Criminalistică” de la aceeași distinsă instituție. Realizările academice completează experiența sa practică, făcând-o un specialist consacrat în dreptul penal.