Mareș & Mareș asigură reprezentare și asistență juridică în toate aspectele infracțiunilor economice, de drept penal al afacerilor, inclusiv fraudă, deturnare de fonduri, spălare de bani, mită și corupție, extrădare, conformitate penală, criminalitate informatică, tranzacționare cu informații privilegiate și încălcări ale legislației antitrust, proprietate intelectuală și infracțiuni ecologice.

Reprezentăm clienții noștri în procedurile judiciare, instanțe, Curtea de Apel, Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în cazuri investigate de DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), DNA (Direcția Națională Anticorupție) și ANI (Agenția Națională de Integritate).

Pe lângă extinsa noastră activitate în domeniul apărării penale, oferim și asistență în domeniul executării civile. Abordarea noastră în ceea ce privește executarea civilă este adaptată la nevoile și obiectivele unice ale fiecărui client. Lucrând strâns cu clienții noștri, dezvoltăm strategii integrate care nu doar rezolvă imediat provocările lor legale, dar îi și protejează de responsabilitățile viitoare.

Forța motrice din spatele practicii noastre în domeniul Infracțiunilor economice și de drept penal este Mihai Mareș, partenerul coordonator al firmei Mareș & Mareș. Cu o vastă experiență, Mihai s-a afirmat ca unul dintre cei mai importanți avocați specializați în dreptul penal al afacerilor din România.