Mareș & Mareș oferă o gamă variată de servicii legale personalizate pentru a răspunde cerințelor unice ale clienților noștri.

Cu o experiență practică dobândită în cei peste 20 de ani de activitate, societatea noastră de avocați asigură reprezentarea și asistență juridică în următoarele arii de practică:

Reprezentăm clienții noștri în proceduri judiciare, instanțe, Curtea de Apel, Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în cazuri investigate de DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), DNA (Direcția Națională Anticorupție) și ANI (Agenția Națională de Integritate).

Am înființat un departament de litigii puternic, alcătuit dintr-o echipă de avocați experimentați cu o reputație excelentă, recunoscuți pentru reprezentarea atât a oamenilor de afaceri din țară cât și din străinătate, în toate instanțele, de la cele inferioare până la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Echipa noastră este alcătuită din avocați specializați în extrădare, bine versați în diferitele tipuri de apărare necesare pentru a contesta cererile de extrădare. Colaborăm îndeaproape cu o rețea de avocați de încredere specializați în drept penal din întreaga lume.

Avem o reputație de necontestat, bazată pe rezultate, în apărarea persoanelor și companiilor împotriva acuzațiilor de criminalitate economică, corupție sau conduită corporativă ilegală.

Oferim servicii de consultanță clienților pentru a-i ajuta să evite litigiile sau auditurile interne, precum și sprijin în toate aspectele legate de prevenirea disputelor și conformitatea cu legislația în vigoare.

Practica noastră în domeniul criminalității transnaționale valorifică experiența vastă și diversificată a membrilor echipei noastre pentru a oferi soluții persoanelor și organizațiilor care se confruntă cu aspecte legale ce acoperă mai multe jurisdicții