LARISA IONESCU

Larisa este o avocată tânără și proactivă, cu o înțelegere profundă a dreptului constituțional, dreptului fiscal și achizițiilor publice. Această expertiză îi conferă abilitatea de a aborda chestiuni complexe de drept penal printr-un mod inovator și judicios. Experiența sa profesională cuprinde litigii fiscale, dispute legate de contractele de achiziții publice și gestionarea cazurilor penale.

În timpul studiilor sale la Facultatea de Drept a Universității din București, Larisa s-a remarcat ca o studentă ambițioasă și vioaie. A demonstrat abilități excepționale în înțelegerea conceptelor juridice complexe, scrierea academică și dezbateri, susținute de o fundație solidă de cunoștințe. Larisa a reprezentat în mod remarcabil Universitatea din București la prestigioasa competiție academică Hexagonul Școlilor de Drept, obținând consecutiv premiile II și I.

După absolvirea licenței în drept, Larisa s-a specializat ulterior prin înscrierea în Programul de Masterat în Achiziții Publice, Concesiuni, Parteneriate Public-Private la aceeași universitate. În plus, a absolvit un program postuniversitar în Dreptul Fiscal al Afacerilor la Academia de Studii Economice din București.

În prezent, Larisa este doctorandă la Facultatea de Drept a Universității din București. În paralel, activează ca asistent universitar în Dreptul Constituțional și Instituții Politice și Metodologie Juridică. Larisa își dedică pasiunea, abilitățile de prezentare și cunoștințele interdisciplinare în formarea viitorilor practicieni juridici.