BIANCA MANEA

Bianca se mândrește cu o educație academică solidă și o bogată experiență practică, acumulând peste 18 ani de expertiză în dreptul afacerilor. De-a lungul carierei sale, a demonstrat în mod constant angajamentul său de a căuta cele mai potrivite soluții pentru a-și sprijini eficient clienții.

Palmaresul ei evidențiază numeroase succese în litigii complexe în domenii diverse, inclusiv chestiuni legate de reconstituirea drepturilor de proprietate asupra clădirilor injust confiscate în perioada comunistă, obținerea de măsuri compensatorii pentru proprietățile care nu pot fi returnate, încălcări de drepturi de autor și proprietate intelectuală, litigii de dreptul muncii, litigii comerciale și cazuri de drept administrativ.

Pe lângă abilitățile sale în litigii, Bianca a jucat un rol esențial în facilitarea negocierii a numeroase contracte pentru tranzacții imobiliare, contracte de suprafață și acorduri de opțiune pentru dezvoltarea parcurilor fotovoltaice. Mai mult, a elaborat rapoarte exhaustive de due-diligence pentru achiziționarea unor suprafețe mari de teren și a unor parcuri industriale.

Legal500 – Recommended Lawyer 2021

Dedicată, cu o largă și variată paletă de abilități, Bianca oferă soluții juridice cuprinzătoare și strategice fiind o resursă inestimabilă pentru clienții săi și un profesionist foarte respectat în domeniul dreptului afacerilor.