MAREȘ & MAREȘ SCP & A. & E. C. EMILIANIDES, C. KATSAROS & ASSOCIATES LLC CREEAZĂ UN PARTENERIAT STRATEGIC

Societățile de avocați Mareș & Mareș SCP, cu sediul în România și, A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, cu sediul în Cipru, sunt încântate să anunțe formarea unui parteneriat strategic destinat să ofere servicii de asistență  juridică în RomâniaCipru și Grecia.

Această colaborare valorifică avantajele, expertiza și resursele colective ale celor două firme de avocatură de prestigiu, Mareș & Mareș SCP și A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC. Prin unirea forțelor, ele sunt în mod unic poziționate pentru a aborda disputele complexe de natură penală, comercială și financiară.

Dr. Mihai MareșPartenerul Coordonator al Mareș & Mareș, a declarat: „Sărbătorind acest moment important, am onoarea de a anunța parteneriatul nostru strategic cu A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, o firmă de avocatură de top din Cipru. Această colaborare marchează extinderea ariei de acțiune și întărindu-ne capacitatea de a oferi asistență juridică personalizată unei clientele diverse, în special în domeniul dreptului penal de afaceri, pe măsură ce acesta capătă tot mai multe elemente de transnaționalitate. Împreună, combinându-ne expertiza și resursele, suntem puternic poziționați să sprijinim antreprenorii care își extind activitatea pe piețele dinamice din Cipru, România sau Grecia, asigurându-le asistența juridică și suportul necesar pentru a reuși în eforturile lor.”

Această colaborare strategică cu firma de avocatură Mareș & Mareș SCP din București, România, nu doar că ne extinde prezența geografică, dar ne și întărește capacitatea de a oferi servicii cuprinzătoare de consultanță pentru afaceri și asistență juridică. a declarat Președintele Executiv al A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, Prof. Achilles C. Emilianides„Expertiza noastră combinată va răspunde nevoilor românilor care caută sprijin în Cipru sau Grecia, va asista ciprioții în navigarea peisajului juridic din România și va oferi asistență corporativă, consultativă și juridică companiilor înființate și care operează în țările noastre și dincolo de acestea.”

Pe măsură ce peisajul juridic continuă să evolueze, acest parteneriat are toate premisele pentru a deveni un lider în domeniu, oferind clienților reprezentare juridică de înaltă calitate și consultanța strategică de care au nevoie pentru a reuși în mediul de afaceri în continuă schimbare de astăzi.

Prof. Dr. Achilles C. Emilianides

Managing Partner – A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC

Prof. Dr. Achilles C. Emilianides practică avocatura de mai bine de 20 de ani. De-a lungul carierei sale de avocat pledant a reprezentat clienți în fața Curții Supreme a Ciprului, Curții Supreme Constituționale, Curții de Apel, Tribunalelor Districtuale, în cazuri de drept civil și comercial, cazuri de drept constituțional și administrativÎn plus, experiența sa profesională s-a remarcat și în cauze aflate pe rolul Tribunalelor pentru Familie și Tribunalelor pentru Litigii de Muncă, în cazuri de drept penal, și in fața unor organe cvasi-judiciare, cum ar fi Autoritatea pentru Protecția Concurenței, Autoritatea de Revizuire a Licitațiilor și Autoritatea pentru Radioteleviziune, Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Curtea Europeană a Drepturilor Omului, precum și tribunalelor de arbitraj.

Prof. Emilianides este profesor și decan al Facultății de Drept a Universității din Nicosia. A fost ales președinte al Academiei de Științe, Litere și Arte din Cipru, cea mai înaltă instituție academică și intelectuală din Cipru, și membru ordinar al Academiei Europene de Științe și Arte. Lucrările științifice ale Prof. Dr. Achilles C. Emilianides au fost predate în universități din Cipru și din străinătate și au fost citate de instanțele din Cipru și din alte țări.

 

Pentru mai multe servicii oferite de Mareș & Mareș SCP și A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLCaccesați https://mares.ro/ și respectiv https://ekllc.eu/en

Share the Post:

Related Articles