Mareș & Mareș in the Elite of the White Collar Crime Field in Romania

Mareș & Mareș în elita avocaturii de penal din România conform Legal 500, ediția din 2023

București, 12 aprilie 2023 – Mareș & Mareș a anunțat că a fost clasată pe prima poziție în topul anual al Legal 500, în practica de drept penal din România, pentru al nouălea an consecutiv. De asemenea, Mihai Mareș este recomandat ca fiind unul dintre cei mai experimentați avocați penaliști din țara noastră.

Reputatul ghid britanic reunește cele mai bune firme de avocatură din aproape toate jurisdicțiile din lume, în clasamente pe arii de practică bazate pe cercetări riguroase și interviuri cu clienții și competitorii firmelor.

Suntem bucuroși să vedem că eforturile noastre de a construi una dintre cele mai solide și mai redutabile echipe de drept penal din România sunt apreciate pe termen lung, într-o manieră obiectivă și aprofundată. Le suntem recunoscători atât colegilor pentru pasiunea și implicarea lor, cât și clienților noștri, a căror încredere ne motivează să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Mihai Mareș.

Clienții citați în reputatul ghid juridic britanic apreciază că:

Mareș & Mareș are capabilități excepționale, atât în rândul partenerilor, cât și a asociaților seniori și asociaților. Aceștia sunt receptivi, angajanți, iar recomandările lor sunt clare și foarte bine articulate, luând în considerare cele mai complexe și mai dificile chestiuni tehnice. Viteza cu care pot asimila informațiile este lăudabilă și reprezintă un motiv în plus pentru a le solicita îndrumarea cu încredere în materie de drept penal în regiune.”

Mihai Mareș este atent la detalii, ne oferă recomandări solide și foarte bine documentate, de aceea îi apreciem răbdarea și atenția cu care ne ascultă toate preocupările; avem încredere în recomandările strategice pe care ni le oferă, dar și în cele legate de evaluarea riscurilor într-o regiune pe care nu o cunosc foarte bine; este echipa la care aș apela oricând pe timp de criză.”

Sunt receptivi și este ușor de comunicat cu ei pe parcursul întregului proces, oferind o experiență foarte bună pentru clienți. Au o reputație binemeritată pe piață pentru excelență în domeniul criminalității economice. Nu mi-aș putea dori să fiu asistat de o echipă mai bună de profesioniști și de oameni cărora le pasă cu adevărat de clienții lor.

Clasamentul firmelor din România în practica de drept penal poate fi accesat aici: https://www.legal500.com/c/romania/white-collar-crime/

***

Despre Mareș & Mareș:

Mareș & Mareș este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la faliment, delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor. Înființată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat

constant, reușind să se impună pe piața avocaturii din România prin calitatea ideilor și a serviciilor, dar și prin formarea și atragerea unora dintre cei mai talentați avocați în această arie de drept.

Pentru a fi la curent cu ultimele tendințe globale în domenii ale dreptului afacerilor în general, dar și legislația privind infracționalitatea economică și corupția, și, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adăugată, Mareș & Mareș este membru al mai multor asociații internaționale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justiție și Dezvoltare al Băncii Mondiale), Camera de Comerț Americană (AmCham), Asociația Barourilor din SUA, Asociația Europeană a Barourilor de Drept Penal, Asociația Internațională a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).