Dr. CRISTIAN MAREȘ

Fondator și asociat

Cristian Mareș, partener fondator la Mareș & Mareș, se mândrește cu un palmares impresionant de peste 20 de ani de expertiză juridică. Înainte de a co-fonda firma, a lucrat timp de trei ani ca avocat senior la Garrigues România, dezvoltându-și abilitățile și cunoștințele în domeniu.

Un avocat cu adevărat talentat, cu o excepțională pregătire academică, el adaugă o valoare reală clienților săi prin strategii și soluții juridice profesioniste. Deținând un masterat în drept internațional și european, precum și un doctorat în drept, calificările sale sunt remarcabile.

Foarte apreciat în cadrul comunității juridice, Cristian se remarcă ca avocat în litigii, oferind asistență juridică și reprezentare clienților în fața instanțelor de judecată și arbitrale.

Domeniile sale de specializare acoperă un spectru larg, inclusiv imobiliare, drept civil, drept comercial, achiziții publice, asigurări, dreptul muncii și toate aspectele dreptului familiei, cu o expertiză deosebită în aspectele patrimoniale și nepatrimoniale care rezultă din căsătorie, inclusiv în soluțiile de protecție a copilului, filiație, adopție și autoritate/răspundere  părintească.

Dedicat în a oferi o consultanță juridică exemplară, Cristian Mareș are rezultate remarcabile în domeniu, obținând cele mai bune soluții pentru clienții săi în chestiuni legale diverse și complexe.

Cristian Mareș predă cursuri de Drept Civil și Dreptul Familiei la Facultatea de Drept și Științe Administrative, Universitatea Valahia din Târgoviște.