Fondată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat continuu, ajungând în prezent lider pe piața de drept penal al afacerilor din România.

Suntem o societate de avocați foarte apreciați și de încredere, cu sediul în București, având o expertiză de excepție în gestionarea cazurilor complexe de criminalitate economică și corupție.

Având o înțelegere profundă a sistemului judiciar din România, asigurăm asistență și reprezentare juridică unei game diverse de clienți, incluzând oameni de afaceri, executivi de top, antreprenori, politicieni, mari grupuri industriale, instituții financiare, precum și companii mari locale și internaționale.

Serviciile societății se extind dincolo de materia dreptului penal și la aspecte de drept civil, aflate de multe ori în strânsă legătură.

Cu o expertiză vastă în doare complexe de extrădare și criminalitate transfrontalieră, Mareș & Mareș colaborează în domeniu cu firme de avocați internaționali de renume.

Legal500

Prestigiosul Legal500 (una dintre cele mai renumite publicații internaționale specializată în analiza pieței globale de avocați) a clasificat Mareș & Mareș la cel mai înalt rang din România în materia dreptului penal al afacerilor.

„Mareș & Mareș este prima noastră alegere pentru aspectele legate de criminalitatea economică. Echipa colaborează foarte bine sub coordonarea eficientă a lui Mihai Mareș, partener coordonator. Avocații sunt foarte dinamici și proactivi, având o bază solidă în chestiuni corporative și financiare legate de criminalitate.”

„Mareș & Mareș oferă o gamă excelentă de competențe, de la parteneri până la asociați seniori și asociați. Sunt receptivi, implicați și oferă claritate în sfaturi, fiind bine pregătiți să ia în considerare aspectele cele mai complexe și dificile din punct de vedere tehnic și să ofere sfaturi clare și articulate. Viteza lor în asimilarea informațiilor este lăudabilă și reprezintă un alt motiv pentru a căuta îndrumarea lor sigură în chestiuni de criminalitate economică și corupție în regiune.”