echipa

Echipa Mareș & Mareș este recunoscută pentru competențele și capabilitățile sale în domeniul dreptului penal, în special infracționalitate economică și corupție, inclusiv investigații multijurisdicționale în materie de  reglementare penală și financiară, fraude, luare de mită și corupție, carteluri și dreptul concurenței, impozite, sancțiuni, precum și arestări (preventive) și confiscări.

Mai mult, avem experiență  considerabilă în toate aspectele asociate litigiilor civile, ceea ce ne permite să consiliem numeroase companii și persoane fizice în unele dintre cele mai sensibile și complexe cazuri cu care se confruntă, dat fiind că mediul de afaceri devine din ce în ce mai reglementat la nivel global.

asociați

dr. mihai mareș

Avocat asociat coordonator

Fondator al Mareș & Mareș, Mihai este unul dintre cei mai renumiți și mai experimentați avocați de drept penal din România, fiind admirat de clienți și de colegi pentru competențele sale în acest domeniu.
Află mai multe

cristian mareș

Avocat asociat fondator

Cristian este unul dintre partenerii fondatori ai Mareș & Mareș. În cei peste 16 ani de experiență, dintre care trei alături de Garrigues România ca avocat colaborator senior, s-a specializat în litigii, precum și în arbitraj intern și internațional.
Află mai multe

colaboratori

OTILIA GHENICI

OTILIA GHENICI
Avocat colaborator senior
Află mai multe

CRISTINA ONOFREI
Avocat colaborator senior
Află mai multe

TRAIAN BADESCU
Avocat colaborator
Află mai multe

DIANA-ELENA ANDRONIC
Avocat colaborator stagiar
Află mai multe

VLAD IOAN MUREȘAN
Avocat colaborator stagiar
Află mai multe