INVESTIGAȚII INTERNE

Echipa de avocati Mareş & Mareş are o reputație incontestabilă, bazată pe rezultate, în ceea ce privește apărarea persoanelor fizice și a companiilor împotriva acuzațiilor de infracționalitate economică și de corupție sau conduite corporative ilegale. Echipa noastră este formată din negociatori experimentați în rezolvarea unor astfel de probleme, de multe ori ca parte a unei strategii naționale sau regionale de soluționare amiabilă. În acest sens, activitățile noastre au inclus apărarea împotriva acuzațiilor de infracțiuni de reglementare, penale, cvasi-penale și de fraudă civilă, în domenii precum valori mobiliare, impozite, concurență, servicii financiare și dreptul mediului.

avocati penalisti bucuresti romania

cazuri reprezentative

Lideri în România în dreptul penal, echipa de avocați Mareș & Mareș are experiență dovedită în gestionarea celor mai complexe investigații penale interne, ce includ luarea de mită, frauda fiscală, abuzul în serviciu.

Supravegherea unei investigații interne legate de luarea de mită în cazul unuia dintre cei mai mari producători internaționali de piese auto.

Asistarea unui om de afaceri român cercetat de DNA, într-un dosar penal complex cu privire la achiziții, ce implică acuzații de spălare de bani, fraudă fiscală și abuz în serviciu.

Asistarea uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice în investigația DNA privind înțelegeri între medici români și un producător de medicamente pentru prescrierea unor rețete pentru bolnavii de cancer.

Asistarea filialei din România a unuia dintre cei mai mari producători mondiali de orez într-o anchetă penală a DNA, pentru presupusa fraudare a unei licitații publice în vederea concesionării unui teren.

Asistarea proprietarilor și directorilor uneia dintre cele mai mari companii românești de infrastructură, într-o investigație importantă a DIICOT.

Avocati specializați în infracțiuni penale, cvasi-penale și de fraudă civilă

DR. MIHAI MAREȘ
Avocat asociat coordonator
Este specializat în strategiile de apărare a executivilor de top, antreprenorilor, marilor concerne industriale, instituțiilor financiare și companiilor multinaționale și locale, în probleme diverse ce implică infracțiuni legate de spălare de bani, fraudă, luare de mită și alte forme de conduită corporativă necorespunzătoare
Află mai multe

OTILIA GHENICI
Avocat Colaborator Senior
Un experimentat avocat de drept penal, Otilia a asistat și reprezentat clienți în cauze privind infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, cazuri de corupție, infracțiuni de fals, infracțiuni de serviciu, alte infracțiuni din legi speciale sau infracțiuni care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii Europene etc.
Află mai multe

TRAIAN BĂDESCU
Traian este foarte pasionat de dreptul penal, având o practică semnificativă  în diferite sub-domenii, în special evaziune fiscală, spălare de bani, precum și infracțiuni legate de corupție. El a gestionat proceduri complexe legate de urmărire penală și litigii penale, dobândind know-how important în aceste arii de drept, ceea ce îi permite să construiască redutabile strategii de apărare.
Afla mai multe