LITIGII CIVILE ȘI SOLUȚIONAREA DISPUTELOR

Mareș & Mareș are un departament solid de soluționare a litigiilor între persoanele fizice (cauze civile și comerciale), a litigiilor penale, locale și transfrontaliere. Firma de avocatură este formată dintr-o echipă de litigatori cu experiență și cu o excelentă reputație. Suntem recunoscuți pentru reprezentarea investitorilor locali și străini în fața tuturor instanțelor de judecată, de la cele inferioare și până la Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în procedurile speciale în fața Curții Constituționale. Avocații noștri sunt apreciați de clienți pentru cunoștințele lor aprofundate în instanțele internaționale și interne de arbitraj cu diverse reguli procedurale de arbitraj – cum ar fi Curtea Internațională de Arbitraj – și pentru că au gestionat probleme complexe de drept în diferite circumstanțe litigioase.

avocati penalisti bucuresti romania

CAZURI REPREZENTATIVE

Mareș & Mareș are experiență semnificativă în soluționare a disputelor, firma fiind implicată în litigii din numeroase industrii sau arii de practică, precum imobiliare, servicii financiare, asigurări, energie, piețe de capital, faliment și reorganizare, dreptul muncii sau dreptul proprietății intelectuale.

Asistarea și reprezentarea unei mari companii de construcții din Spania în diferite litigii și arbitraje cu o valoare totală de 500.000.000 EUR aferentă proiectelor majore de infrastructură.

Consilierea și reprezentarea unei companii în două arbitraje internaționale de anvergură, în legătură cu două proiecte majore: reabilitarea unei stații de tratare a apelor reziduale, cu o valoare totală de 10.000.000 EUR și reabilitarea unei stații de epurare a apei potabile, cu o valoare totală de 11.000.000 EUR.

Asistarea și reprezentarea unei companii pe parcursul cererilor depuse împotriva unei decizii administrative a autorităților fiscale din România, care au avut în vedere suma nedeductibilă de aproximativ 3.500.000 Euro.

Consilierea și reprezentarea unei firme cu privire la contestațiile și plângerile depuse în fața instanțelor române cu privire la finalizarea unui terasament cu o valoare totală de 100.000.000 EUR.

Avocați Specializați în Litigii

Lideri în România în dreptul penal, echipa de avocați Mareș & Mareș are experiență dovedită în soluționarea litigiilor penale civile și comerciale complexe.

CRISTIAN MAREȘ
Avocat asociat fondator
Cristian este unul dintre partenerii fondatori ai Mareș & Mareș. În cei peste 16 ani de experiență, s-a specializat în litigii, precum și în arbitraj intern și internațional. Un avocat litigator foarte respectat în comunitatea juridică, Cristian asistă și reprezintă clienții în fața tuturor instanțelor din sistemul judiciar românesc, în procese care implică bunuri imobile, achiziții publice, dreptul asigurărilor, dreptul muncii, dreptul civil, drept comercial precum și dreptul familiei.
Află mai multe

CRISTINA ONOFREI
Avocat Colaborator Senior
Cristina este implicată în dosare complexe, fiind preocupată constant de aprofundarea temeinică a cunoștințelor teoretice și practice în domeniul litigiilor civile și comerciale. Într-un mediu de afaceri mai dinamic decât oricând, își dorește să poată anticipa schimbările, având o abordare pragmatică și încercând mereu să depășească așteptările clienților.
Afla mai multe.