EXTRĂDARE

Avocații specializați în extrădare din echipa Mareș & Mareș sunt foarte familiarizați cu diferitele tipuri de apărare necesare pentru a contesta cererile de extrădare. Colaborăm îndeaproape cu o rețea de avocați de încredere specializați în drept penal din întreaga lume, care ne pot sprijini oricând cu informații despre problemele apărute în statul solicitant. Buna cooperare cu avocații locali din statul solicitant este de altfel o componentă esențială a unei strategii eficiente de apărare a oricărei solicitări de extrădare, pentru că aceștia pot oferi informații valoroase despre sistemul lor de drept penal.

avocati penalisti bucuresti romania

cazuri reprezentative

Asistența oferită unei firme de avocatură din Londra într-un dosar de extrădare legat de un om de afaceri român condamnat în absență pentru fraudă fiscală, prin trimiterea unei opinii experte în fața Curții Magistraților din Westminster, Londra, cu privire la problemele de procedură penală în rejudecarea dosarului.

Asistența oferită unei firme de avocatură din Londra cu privire la o procedură de extrădare care a pus problema unui nou mandat de arestare european, emis pentru aceeași infracțiune ca una anterioară și care a contestat procedura de re-arestare.

Asistarea unui avocat pledant din Londra în legătură cu cazul extrădării unui cetățean român care a invocat Art. 3 de la CEDO ca apărare pentru extrădarea sa.

Reprezentarea unui cunoscut om de afaceri israelian într-un apel legat de condamnarea sa pentru spălare de bani, într-un caz penal notoriu și puternic mediatizat legat de o privatizare, precum și în extrădarea sa din Israel solicitată de România.

Asistarea și reprezentarea unui om de afaceri moldovean în aspectele penale din România și în procedura de extrădare cerută de autoritățile moldovenești.

Avocați specializați in dosare penale de extrădare

DR. MIHAI MAREȘ
Avocat asociat coordonator. Fondator al Mareș & Mareș. Apreciat de The European Legal 500 pentru „gândirea strălucită” și recunoscut drept unul dintre cei mai buni avocați de drept penal din România. Este membru al mai multor organisme naționale și internaționale relevante, printre care:Asociația Internațională a Barourilor – Comisia de Infracționalitate Economică, Asociația Europeană a Barourilor de Drept Penal, Avocații Europeni Specializați în Fraudă și Conformitate…

Află mai multe

CRISTIAN MAREȘ
Avocat asociat fondator
Cristian este unul dintre partenerii fondatori ai Mareș & Mareș. În cei peste 16 ani de experiență, s-a specializat în litigii, precum și în arbitraj intern și internațional. Cristian are o pregătire academică de excepție, care oferă valoare adăugată autentică soluțiilor juridice pe care le propune clienților, având o diplomă de master în dreptul internațional și european, precum și titlul de doctor în drept.
Află mai multe