DREPT PENAL / REPREZENTARE ÎN DOSARE PENALE

Avocații specializați în drept penal din echipa Mareș & Mareș gestionează un număr impresionant de dosare, având o experiență incontestabilă în reprezentarea frecventă a clienților în fața procurorilor DIICOT (Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorismului) și DNA (Direcția Națională Anticorupție), precum și în fața instanțelor de judecată (tribunale, Curtea de Apel sau Înalta Curte de Casație și Justiție).

avocati penalisti bucuresti romania

DOSARE PENALE REPREZENTATIVE

Asistarea și reprezentarea vicepreședintelui unei importante companii din domeniul feroviar într-un caz transfrontalier de natură penală investigat de DIICOT, cu privire la fraude fiscale, spălare de bani și alte infracțiuni financiare.

Reprezentarea unui cetățean kazah, fost CFO al uneia dintre cele mai mari rafinării de petrol din România, în ancheta penală DIICOT referitoare la fraude fiscale, spălare de bani și delapidare.

Asistarea fostului Procuror General Adjunct al Statului Român, șeful Parchetului Militar, într-un dosar penal legat de crime împotriva umanității în revolta minerilor din 13-15 iunie 1990.

Asistarea unui om de afaceri român într-un dosar penal complex în care este cercetat de DNA pentru achizițiile efectuate de o companie, care implică spălare de bani, fraudă fiscală și abuz în serviciu.

Reprezentarea unui executiv acuzat de Direcția Națională Anticorupție (DNA) de trafic de  influență și operațiuni financiare incompatibile cu poziția sa, precum luare de mită ăn urma folosirii unor informații din interiorul companiei și permiterea accesului persoanelor neautorizate la astfel de informații, spălare de bani și investigații abuzive.

Asistarea a doi cetățeni americani, foști parteneri de afaceri, într-un cunoscut dosar penal, cu privire la acuzațiile de spălare de bani, fraude fiscale, delapidare, manipularea pieței de capital și abuz în serviciu.

Reprezentarea unui celebru om de afaceri israelian într-un dosar de apel legat de condamnarea sa pentru spălare de bani, într-un caz de infracțiune economică într-un  proiect de privatizare.

Despre Noi

Mareş & Mareş – o echipă de avocați de top ce reprezintă cu succes companii multinaționale, clienți de nivel înalt, executivi corporativi și mari instituții financiare internaționale şi locale în dosare de corupție, spălare de bani, fraude fiscale, delapidare, abuz în serviciu.
Suntem considerați cei mai buni avocați penaliști din România, datorită cunoștințelor aprofundate, experienței acumulate în procese din ramuri variate ale dreptului penal și comercial. De asemenea sunt apreciați pentru minuțiozitatea cercetărilor anchetelor penale, claritatea și argumentația juridică, perseverență. Avem o capacitate foarte bună de anticipare și de înțelegere a felului în care gândesc oponenții din dosarele penale.
Aproximativ 80% din activitatea casei de avocatură Mareş & Mareş se concentrează pe dreptul penal, fie că vorbim despre apărarea efectivă în cadrul unor dosare penale active, investigaţii interne solicitate de anumite companii, consultanţa şi prevenţia penală, precum şi managementul crizei.

Avocații specializați în apărare în dosare la DIICOT și DNA

DR. MIHAI MAREȘ

Avocat asociat coordonator

Fondator al Mareș & Mareș, Mihai este unul dintre cei mai renumiți și mai experimentați avocați de drept penal din România, fiind admirat de clienți și de colegi pentru competențele sale în acest domeniu.

Cu un doctorat în procedură penală, Mihai publică periodic articole și studii privind dreptul penal și procedura penală și participă la conferințe internaționale și naționale în domeniu.

Află mai multe

OTILIA GHENICI

Avocat Colaborator Senior

Oferă asistență juridică în special în dosare penale având ca obiect criminalitatea gulerelor albe și a colaborat îndeaproape cu profesorul Gheorghiță Mateuț, unul dintre cei mai reputați avocați penaliști din România. Otilia oferă servicii juridice în fața organelor judiciare române având orice grad de jurisdicție, pe parcursul întregului proces penal.

Află mai multe